Bijtankdag

Een aantal keer per jaar organiseer ik een zogenaamde bijdankdag. Dit is een dag waarop je in groepsverband kunt werken aan je eigen blokkades, thema’s, intenties, etc.

Thema
We werken met wat zich aandient op de dag zelf. Ik voel altijd het thema op de avond van te voren of de ochtend van de dag. Ik benoem bij de start het thema en check of dit voor iedereen klopt. Daarna gaan we aan de slag. Samen en ieder voor zich.

Werkvorm
De werkvorm waarin we gaan werken laat zich vanzelf zien en ervaren. Ik heb veel verschillende manieren in mijn rugzak ;). Ik werk met bestaande instrumenten en methoden (bijvoorbeeld opstellingen, de door mijzelf ontwikkelde methodiek Helderheid, de Healing Arts methode, meditatie, tekenen, klanken, etc. En ontstaan er vanuit de informatie die we met zijn allen hebben regelmatig vanzelf nieuwe of aangepaste werkvormen.

Individueel en collectief
Het komt regelmatig voor dat we via een individueel  thema aan een collectief thema werken. Zoals tijdens de bijtankdag van 3 november jl. Toen werkten we aan het helen van de mannelijke en vrouwelijke pijn in ons zelf naar heelheid en balans tussen mannelijk en vrouwelijk. Het was duidelijk voelbaar dat heling plaatsvond op individueel én collectief niveau.

Aantal deelnemers
Het aantal deelnemers hangt af van de aanmeldingen maar is meestal tussen de 5 en 10 personen.

Wie kan mee doen?
Als deelnemer hebt je je eigen inbreng in de processen en in de heling. En zo draagt ieder bij voor zichzelf én voor de andere deelnemers. Daarom is het belangrijk dat je durft te luisteren naar je eigen informatie, je innerlijk weten, én die informatie  ook liefst zonder terughoudendheid deelt. Jouw inbreng is van belang voor het proces van ieder in de groep van die dag. Je mag hier ook mee komen oefenen 😉

Je kunt deelnemen als je client bent (geweest) in mijn praktijk of cursussen of workshops hebt gevolgd.
Heb je ervaring met bewustzijnsontwikkeling, maar nog  niet met mijn manier van werken? En je wilt wel meedoen? Maak dan een aparte afspraak voor een kennismakingssessie. Dan kijken we samen of het passend is dat je mee gaat doen.

Eerstvolgende datum
De eerst volgende dag is op 2 februari 2019.

Soms zijn er, op verzoek, nog speciale, tussentijdse bijdankdagen. Voor meer informatie voel of dit voor jou geldt en bel me voor meer informatie.

Praktisch

Plaats: Bijtankdagen vinden plaats op locatie in Wageningen of Bennekom. Start om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur.
Investering:  voor een Bijtankdag betaal je € 100 inclusief koffie, thee/lunch. Dit bedrag is inclusief BTW voor particulieren en exclusief voor ondernemers.  Je deelname wordt per mail bevestigd.
Aanmelden: via het contactformulier of telefonisch: 06-46075803.