Ervaringen van anderen

Voordat je besluit om mij te vragen, wil je misschien weten wat anderen van mij en het werken met mij vinden. Lees hier ervaringen van clienten en cursisten.

 

Jouw sessies werken bij mij altijd erg goed! Mijn intuitie is weer sterker: ik krijg een veel sneller ja/nee als ik iets vraag in mijn hoofd.

Ik twijfel minder aan mezelf. Ik kan (lastige) dingen beter van een afstandje naar kijken en er rustig op reageren.

Jellien Aalderink, leerkracht primair onderwijs

♥♣

Of het nu gaat om organisatievragen,
produktontwikkeling of mijn persoonlijke vragen,
haar begeleiding is altijd spot-on en waardevol voor mij

Gemma is zeer goed in het doorzien van de kern van mijn vraag en kan mij direct de juiste vragen stellen. En daar waar ik het nog even niet weet heeft ze aanvullende informatie ter beschikking.  Op deze wijze ontdek ik snel mijn eigen blinde vlekken en kan ik oude thema’s in mezelf transformeren. Haar begeleiding en haar modellen zijn uniek en zullen je verwachtingen steeds overtreffen.”   

Ans Tros, creatief directeur School voor Coaching

♥♠

Voor mij is Werken met Helderheid een prachtige aanvulling om met de onbewuste kennis van een client te werken.

Na afloop hebben mijn clienten een grote mate van zelfwerkzaamheid ervaren. Ze lopen met voldoening en verwonderd over hun eigen kunnen de deur uit. Ik vind het heel erg mooi om dat proces te begeleiden.

Ester Kieft, Theater Training & Stem

♥♦

Ik werk nu met Helderheid en ben iedere keer weer
onder de indruk van de werking ervan 

Vanaf het moment dat Gemma het nieuwe instrument “De Gulden Weg” aan het ontwikkelen was, werd ik er toe aangetrokken. Een prachtig instrument om mee te werken in mijn praktijk Hier&Daar.  Ik kijk er naar uit om me ook de andere onderdelen eigen te gaan maken.

Grietha Rijlaarsdam, praktijk Hier&Daar

♠♥

“Toen ik bij Gemma kwam was mijn gevoel
van eigenwaarde en liefde voor mezelf ver te zoeken.
Ik was moe en had nergens zin in.

Gemma heeft mij geholpen om naar mezelf te luisteren en te kijken wat het met mij doet als ik niet lekker in mijn vel zat. Na een paar sessies voel ik dat ik beter in mijn vel zit en naar mezelf luister, ze weet precies de punten te raken waar het omgaat en helpt je met het oplossen daarvan. Dankzij Gemma sta ik weer voor mezelf en kan ik de dingen die mij dwars zitten beter benoemen.

Annet

♥♣

Waar normaal zo’n 5 coachsessies voor nodig zijn, werd in één middag direct helder. Gemma versnelt het proces enorm met haar fantastische en liefdevolle begeleiding

Onder begeleiding van Gemma hebben we met behulp van het instrument Helderheid aan onze samenwerking gewerkt. De moeiteloosheid van de start van ons bedrijf (1,5 jaar geleden) waren we een beetje kwijt geraakt en we realiseerden ons dat dit vooral met onszelf te maken had. Maar we hadden geen idee wat er op onbewust niveau speelde tussen ons, in ons en tussen ons en de klanten. Het thema ‘help ons moeiteloos groeien‘ hebben we tijdens deze middag dan ook centraal gezet. De dagen na de sessie bij Gemma ontvingen we uit het niets een paar nieuwe klantvragen; het bewijs dat groei begint met investeren in je eigen persoonlijke groei. Dank je wel voor een magische middag! 

Gidi Heynens en Rosalie Met, Bureau YOP

♥♣

Ik heb steeds meer tevreden, creatievere groepen
en daarmee ook tevreden klanten

Ik geef lessen en trainingen en daarbij lukt het steeds meer en steeds beter alvast af te stemmen op de groep waar ik les aan ga geven. Zo voel ik in mijn voorbereiding wat de groep nodig heeft en merk ik dat mijn gedrag al automatisch verandert. Ik kan beter duiden waar spanningen vandaan komen en kom daar dus ook minder snel mee thuis.  Fijn voor mezelf, maar ook voor mijn vriendin en andere mensen om me heen!  

Ferry Kruiswijk, trainingsacteur en docent 

♥♣

Je bent precies op het juiste moment
op mijn pad gekomen.
Ik heb onwijs veel van je geleerd

Dat was heel fijn. Zowel in de groep als individueel ben je er enorm geweest voor me. Daar ben ik je heel dankbaar voor en dat neem ik voor altijd met me mee.

Fiona Cook, Cookcoaching

♥♣

Werken met Gemma is ongewoon, intensief en effectief

Ze combineert psychologisch inzicht met de helpende energie van hemel en aarde. Ze helpt mij om overbodige oude patronen uit mijn jeugd op te ruimen. Dat is letterlijk en figuurlijk verhelderend.

Marjan van Elsland

 

Coaching met diepgang

zo ervaar ik de begeleiding van Gemma. De methodiek en ondersteuning die ze biedt heeft mij geholpen meer inzicht te krijgen in de weg die ik loop en een aantal blokkades op die weg op te ruimen. Zodat ik met open hart én open vizier mijn levenspad kan vervolgen.

Birgitta de Leeuw, de Slijpsteen