Bruggenbouwers gezocht

Voor het bouwen van een brug tussen het zakelijke rationele en het intuïtieve. Ben jij coach of trainer en werk je graag vanuit je intuïtie? Werken vanuit je hart? Wil jij een brug bouwen tussen ratio en intuïtie, tussen bedrijf en bewustzijn? Durf jij buiten de bestaande kaders te denken, voelen en werken? Dan zoek ik jou voor een nieuw project!

Het project Helderheid gaat over het in de wereld neerzetten en uitdragen van een nieuw transformatiemodel dat verbinding maakt tussen dat wat al gekend is en dat wat nog onbewust is. Helderheid is een methode om bij een vraag/wens/probleem op weg naar het antwoord snel inzicht te krijgen in de er onder liggende patronen, overtuigingen en (emotionele) stromen.

Wat belangrijk en vooral nieuw is, is dat Helderheid de kans biedt om naast inzicht verkrijgen in de on(der)bewuste problematiek ook helpt om deze snel, zacht en voorgoed op te lossen. Het is zo krachtig als instrument dat mensen aan het einde als vanzelf in de dagelijkse praktijk een nieuwe situatie realiseren.

Ben jij die Bruggenbouwer met lef die wil investeren in een nieuwe manier van werken? Die dit durft toe te passen in het bedrijfsleven? Dan zoek ik jou!

Klik hier voor korte informatie over Helderheid en meld je aan voor individuele kennismaking of een introductiedag.

Samen zetten we dit instrument in, we bouwen samen aan een groter bewustzijn en maken het een instrument van werkelijke betekenis in de verandering van onze wereld.

Ter aanvulling: Helderheid is een onderdeel van de Gulden Weg. Dit is een geheel van 4 transformatiemodellen. Helderheid is uitermate geschikt voor en gemaakt om de brug te bouwen naar werken en leven vanuit het hart. De andere onderdelen van de Gulden Weg  zijn vooralsnog nog vooral geschikt voor diepgaande coaching en heling in individuele trajecten.