Helderheid

Helderheid brengt een duidelijk antwoord op je vraag of oplossing van een probleem. Dat gebeurt zodat je het antwoord  of de oplossing snel in je dagelijks leven en werken is te integreren. 

Van sommige vragen of problemen weet je zelf al dat het niet in één keer op te lossen is. Dan is een traject met Helderheid een uitkomst. Je wilt bijvoorbeeld het volgende aanpakken:

  • Je hebt problemen met je ouders en wilt dat nu echt oplossen
  • Je ziet in je kind gedrag dat je herinnert aan een pijnlijke gebeurtenis uit je eigen leven
  • Het lukt je niet om je ideale klant aan te trekken
  • Je wilt graag je intuïtie meer volgen
  • Het lukt je maar niet om uit je “hoofd” te komen
  • Je nieuwe liefde is er nog steeds niet, maar je wilt wel graag een relatie

Inzicht en oplossen
Helderheid
is een belevingsmodel dat je fysiek doorloopt (in maximaal 12 stappen) om een concreet antwoord of oplossing te vinden op jouw vraag, probleem of verlangen.

Zelf doen in verbinding met intuïtie
Helderheid bestaat uit vloerplaten. Jij gaat via die vloerplaten contact maken met je eigen informatie. Als je op een vloerplaat staat gaat je lichaam vanzelf reageren. Die informatie gebruik je om verbinding te maken met jouw diepste weten. Je begint op de BRON. Vervolgens kies je intuïtief (of met je lijf) elke volgende stap. Ook daar ga je van alles ervaren en kom je meer te weten. Na dit weten help ik je om eventuele oude patronen en/of mechanismen meteen op te lossen. Daar heb ik heel veel manieren voor. Ik kies steeds weer intuïtief de manier die op dat moment het beste bij jou past.

Je maakt eerst alle stappen die nodig zijn om het antwoord op je vraag te leven. Daarna ga je naar REALISATIE. Daar stel ik je de vraag of je het antwoord ook morgen kunt leven in de dagelijkse praktijk. Is het antwoord ja, dan mag je de sessie beëindigen. Zo niet, dan ga je onderzoeken wat je nog nodig hebt, door weer naar een andere vloerplaat te gaan.

Ik zie, hoor en lees steeds weer van cliënten dat  ze  na Helderheid “lopen” meteen nieuwe stappen zetten in hun dagelijks leven!

Ervaring

Stagnatie in opdrachten en spanning in de samenwerking. Voor ons redenen om af te spreken met Gemma.Onze wens: als onderneming moeiteloos groeien. Waar normaal zo’n 5 coachsessies voor nodig zijn, werd in één middag direct helder. Gemma versnelt het proces enorm met haar fantastische en liefdevolle begeleiding. De dagen erop ontvingen we uit het niets een paar nieuwe klantvragen; het bewijs dat groei begint met investeren in je eigen persoonlijke groei. Gidi Heynens, Bureau YOP
Gidi Heynens en Rosalie Met, Bureau YOP
Coaching met diepgang, zo ervaar ik de begeleiding van Gemma. De methodiek en ondersteuning die ze biedt heeft mij geholpen meer inzicht te krijgen in de weg die ik loop en een aantal blokkades op die weg op te ruimen. Zodat ik met open hart én open vizier mijn levenspad kan vervolgen. Birgitta de Leeuw, De Slijpsteen
Birgitta de Leeuw

Praktisch

Soms is het goed om een traject met Helderheid te doen. Zo ga je in korte tijd een aantal grote stappen zetten in je eigen ontwikkeling.

Voor een Helderheid-traject betaal je  € 600. Daarvoor krijg je een intake en 5 sessies (onafhankelijk van de duur van die sessies).

Voor particulieren zijn deze bedragen inclusief BTW. Voor zelfstandigen en bedrijven gelden deze bedragen exclusief BTW. 

Maak een afspraak en ontdek wat Helderheid voor jou betekent. Dit mag via het contactformulier of mij bellen op: 06-46075803.