Uitdaging om te kiezen voor licht!

 

Dit is een artikel van Elisabeth Peru waarin zij beschrijft hoet er een band van negativiteit rond de aarde zit en hoe deze band ons beïnvloed. Het heeft mij weer inzicht gegeven. En daar kan ik dan weer stappen mee zetten in mijzelf. Ik heb het voor jullie vertaald.

Ik hoop dat jij hier ook iets aan hebt!

liefs, Gemma

“Er broeit is groots! Oke, we hebben het nodig om door elkaar geschud te worden. Wie heeft zich de afgelopen weken extra moe gevoeld? Heeft meer slaap nodig gehad dan in vele maanden, het moeilijk gevonden om het licht te zien? Brak lichaam, hoofdpijn en chagerijnig? Alsof je minder energie hebt en gebrek aan motivatie?

Je bent niet alleen als je je zo voelt/voelde. Gevoelige mensen trekken alles aan en filteren vervolgens de troep voor iedereen. Ik (Elisabeth Peru)heb het ook gevoeld en heb de voortgang van het proces energetisch gevolgd.

Het is menselijk en niet kosmisch!

De invloeden op planetair niveau, waarover ik dagelijks over rapporteer in The Tip-Off Gobal Eenergy Forecast, ondersteunen ons en geven de moed om te groeien en bloeien. Dat is niet veranderd, we krijgen nog steeds dagelijkse kansen en als onze energie helder is en niet naar beneden getrokken wordt door negativiteit, zijn we nog steeds op koers.

Maar… het groeiproces wordt gestagneerd door een soort Riem van negativiteit om de aarde. Menselijke negativiteit.

Door mensen gemaakte oorlog, moord, doorsnee geestdodende en verslavende media, ongelijkheid, pijn en lijden van dieren, andere mensen en de natuur….. allemaal uitwassen van de toename van negatieve mensen die er voor “kiezen” om hieraan deel te nemen.

En ja, wij kiezen. Hoe? Door ons te laten meezuigen in het luisteren naar de voortgaande negatieve manier van denken en uiten op tv en internet die over ons heen komt thuis, op het werk en in dagelijkse gesprekken. Het is een soort vloek waar mensen onder leven. Gehersenspoeld door drama. En zoals je weet houden veel mensen ervan om het op deze manier te doen… Zo kun je je minderwaardig en slachtoffer blijven voelen. Is dat werkelijk wat jij wilt?

Ben je minderwaardig? Nee dat ben je niet. Jij hebt het volledige universele potentieel in je. Daar herinner ik je elke dag weer aan op mijn pagina van The Tip-Off. Als jij het onbewuste nieuws blijft geloven en niets doet om je leven meer bewust en geïnpsireerd te leven, dan zul je blijven twijfelen aan jouw vermogen om verandering te effectueren.

Hoe kunnen we de negativiteit veranderen en omzetten in een gezondheidsbevorderende positiviteit? Wij kiezen waar we naar kijken, waar we naar luisteren, wat we zeggen, met wie we samen zijn, waar we ons geld aan uitgeven, hoe we reageren en het allerbelangrijkste: we beginnen met ons op een positieve manier te gedragen in ons eigen leven. Er is geen misverstand mogelijk! Er is iets groots gaande op aarde—we bereiken een kantelpunt.”