Helderheid wijst de weg in ondernemingskeuze

Een van mijn clienten had een eigen onderneming in de vorm van een VOF. Ze voelde al lang dat dit bedrijf niet meer de juiste plek voor haar was. Ze was ook al een jaar aan het onderzoeken en ontdekken wat haar nieuwe pad zou zijn.

De vraag waarmee ze bij mij kwam was: wat doe ik met de VOF? Er uit stappen, hem opheffen, verkopen? En hoe start ik dan mijn nieuwe bedrijf?

We legden de vloerplaten van Helderheid! en ze begon bij de Bron. Nadat ze helemaal verbinding had gemaakt met zichzelf en haar bronenergie kon ze voelen welke volgende stappen in Helderheid voor haar nu nodig waren. En elke stap gaf informatie, daarna volgende inzicht en waar nodig kon ze ook dingen in zichzelf helen.

Aan het einde stond ze op realisatie en het was duidelijk: De VOF verkopen aan haar mede-vennoot en dan zelf opnieuw beginnen met nieuwe activiteiten.

Al snel daarna had ze een gesprek met de medevennoot. Na een week van onderhandelen op basis van verschillende financiële adviezen kwamen ze tot overeenstemming.

Intussen had ze haar nieuwe bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ze zei steeds: ik begin pas met dit nieuwe werk als het oude allemaal is afgerond. Op de dag dat ze Helderheid had gelopen kreeg ze de eerste aanvraag voor het nieuwe werk.

Op de dag dat ze de opheffing van de VOF tekende werd ze gebeld door een nieuwe klant.

Zo zie je maar, door informatie uit je onderbewust op te halen, datgene wat je nodig hebt helder te krijgen en dat wat geheeld kan worden te helen, kun je concrete stappen maken en volgt de energie voor vervolgstappen als van zelf!

Heb jij als ondernemer ook een vraag over je bedrijf, je omzet of klanten? Helderheid kan ook jou helpen om inzicht te krijgen en de onderstroom op te lossen. Bel of mail mij voor een afspraak.

Liefs Gemma