Mijn proces met Helderheid!

Ik was van de week de zoveelste lading bladeren in mijn tuin aan het harken. Terwijl ik dat deed liep ik te na te denken over hoe ik de Gulden Weg nog meer naar buiten zou kunnen brengen.
En tegelijkertijd vroeg ik me ook af hoe ik een meer gestage stroom van inkomsten kan realiseren.

‘s Avonds nam ik de tijd om eens te kijken of Helderheid! mij kon helpen om meer inzicht te krijgen en wellicht eventuele blokkades op te lossen.
Alle velden staan op vloerplaten. Ik koos intuïtief een van deze vloerplaten. Ik pakte Communicatie, legde deze neer en ging er op staan. Meteen reageerde mijn lichaam. Ik vroeg mijn Innerlijke goddelijk Zelf om duidelijk voelbaar te zijn. En vervolgens om mij in contact te brengen met die laag in dit veld, die me de informatie kon geven die ik nodig heb. Ik kreeg contact met de laag van de familie van herkomst. Als eerste kwam de gedachte in me op dat binnen beide families van mijn ouders ondernemers het moeilijk hadden om voldoende geld te verdienen. Vervolgens zag en voelde ik meteen mijn vader. Ik moest gaan kijken naar het beeld dat hij van mij heeft en dat zat opgeslagen in mijn hoofd. Ik zette dat beeld buiten mezelf neer, zodat ik het goed kon zien. Ik zag een klein meisje, in elkaar gedoken. Ik vroeg haar wat er was en ze zei: ik kan hier in deze familie niet mezelf zijn. Want als ik helemaal licht ben, hoor ik er niet bij. Vervolgens vroeg ik haar of ze zich toch helemaal wilde verbinden met haar Innerlijke goddelijk Zelf. Meteen werd ze lichter en ging helemaal rechtop staan. Ze groeide, strekte haar armen boven haar hoofd en begon te dansen, rondjes te draaien. Ze stond rechts naast me en langzaam begon ze te dansen voor me langs, rond en rond totdat ze aan mijn linkerkant stond en langzaam in mijn lichaam stapte. Wat een heerlijk gevoel, die lichte grote blije vrouw in mezelf te kunnen ontvangen en omarmen. Ik schrijf dit dan ook met een grote lach op mijn gezicht.

Daarna was er nog de vraag wat ik kan doen om Helderheid meer aandacht te laten genereren. En toen koos ik, ook weer intuïtief Realisatie, de laatste stap in Helderheid! Ik realiseerde me dat ik blijkbaar inmiddels alle noodzakelijke stappen al had gezet maar in de laatste, de werkelijke realisatie, nog te iets te doen had. Ik legde de plaat op tafel en legde mijn handen erop. Ik naakte verbinding met dit veld. Ik vroeg of er nog informatie nodig was. Mijn lichaam begon te schokken, dat doet het altijd als mijn energiesysteem dingen gaat oplossen. Er was geen informatie nodig. Ik hoefde alleen de laag van heling in het veld Realisatie te vragen, om dat wat nog geheeld mocht te worden ook daadwerkelijk te helen.
Weer voelde ik de stralende danseres in mijn lichaam aanwezig zijn, ze vervulde al mijn chakra’s en andere energielagen met zacht licht, langzaam losten de laatste barrières op. Ik kan nu zonder angst, zonder dat het spannend is, mezelf met Helderheid en de andere 3 delen van de Gulden Weg laten zien aan de wereld. Ik ga het delen!

Wil jij ook ervaren wat Helderheid je kan brengen? Wil je zacht, makkelijk en diepgaand blokkades en patronen oplossen? Neem dan contact met mij op voor een individuele sessie.

Of misschien wil je graag jouw clienten deze optie bieden? Zodat zij ook snel en zacht hun blokkades kunnen helen en hun eigen dromen realiseren, hun keuzes makkelijker maken? Ik leid je graag op in het gebruiken van Helderheid! in je eigen coachpraktijk. Kijk bij de Gulden Weg voor meer informatie en op de home pagina/in de agenda voor data van Introductiemiddagen en/of opleidingsdagen.

Liefs Gemma