Mijn proces

Hoe sommige processen werken blijft toch wonderlijk. Ik deel hier mijn ervaring vanuit de wens dat jij als lezer je wellicht delen van jezelf in herkent en hier informatie en steun in zult vinden. 

Vorige week was ik aan het eind van mijn latijn. Na een paar weken van uit mijn lijf zijn, misselijk en naar besloot ik me over te geven aan wat er nodig was. Ik ging in bed liggen en bood mezelf en mijn lichaam rust aan.

Vervolgens nodigde ik mijn hoger zelf uit om me te laten weten wat ik kon doen om mezelf te begeleiden en helen. Ik heb besloten elke impuls te volgen. Of het nu ging om een huiluurtje, een tekening maken, een spray gebruiken of iets anders. Maak een tekening, leg je handen er op en mijn lichaam begon te schudden en trillen. Daarna was ik weer (even) rustiger. En steeds kon ik zelf dat stukje helen van wat zich aan diende.

Vanaf maandag had ik toch wel hulp nodig van anderen. Ik was helemaal in paniek en wist niet meer wat te doen.
En die hulp was er! Ook daarin volgde ik mijn intuïtie en sommige dingen werden gewoon weer als vanzelf geregeld!

Een vriendin hielp mij met een heel oud kind stuk (mijn 3-jarige ikje zat in een rotsblok vast in mijn maag, ze werd door de sessie lichter en de ruimte om haar heen vloeibaar, maar de buitenrand bleef dicht en hard en ze bleef ook in mijn maag zitten. Toen belde Kim en die liet me weten dat het bolletje waar ze in zat naar beneden mocht. En dat ik daar niets voor moest doen! 😉

Ik kreeg een bijzondere helende massage waarbij onder andere mijn kleine ik helemaal licht werd, de rand oploste en zij naar mijn hart “zwom”. Blij dat ik daar van werd.
En donderdag nog een acupunctuur behandeling met de marcos methode. Heeel veel opgeruimd.

Zoals je kunt lezen heb ik hard gewerkt ;). En dat is nu precies de crux in dit verhaal: mijn hele systeem is bezig met het verhogen van de trilling, de Nieuwe Energie, in te laden. Ik ga dan met verve aan de slag om alles op te lossen zodat ik “gewoon” weer verder kan leven.
Ik heb vannacht geleerd dat het dan juist nodig is om met rust en overgave mijn lijf de ruimte en tijd te geven om deze energie toe te laten. Toen ik dit las begreep ik dat de toename van de reacties van mijn lichaam startte op de dag van mijn verjaardag: ik wilde die dag alleen zijn en ik voelde een hele zachte mooie energie kegel om me heen. Ik werd er zacht en blij van en tegelijkertijd krachtig. Ik voelde meer van mezelf in vrede met wie ik was.
En toen mocht dit veld ook in mijn lichaam komen. Maar dat lichaam is meer materie, nog niet helemaal kristalenergie nog delen koolstof. En daardoor heeft het nog moeite met de hoge trilling. Hard werken geeft dan bijvoorbeeld hartkloppingen. Nou daar weet ik inmiddels alles van!
Dit proces is nog intenser geworden door het energieveld van Van Zelf naar Zin, dat ook een veld is van een nieuwe trilling. Dit veld richt zich vooral op het helen van de balans tussen mannelijk en vrouwelijk. In vrouwen, dus in mij en straks ook in mannen. Ook dat is me veel helderder geworden.

Ik ben nu weer meer van mezelf, er is minder angst en ik ben daardoor meer mezelf: een zachte kracht.

Ik ga oefenen in het creëren van een natuurlijker balans tussen rust en overgave enerzijds en buiten zijn onder de mensen en anderen begeleiden aan de andere kant. Ben benieuwd! Mijn intuïtie en helder weten zijn daarin mijn innerlijke leidraad.

Met grote dank aan mezelf, alle spirituele gidsen en vooral ook aan de aardse lichtmensen: Ans, Jeanine, Kim, Wendela, Grietha, Marjon en Caroline. Ik ben een rijk mens met zoveel hulp!

Liefs Gemma