Student Empowerment training – In je eigen kracht!

Wil je: 

  • ontspannen je studie afronden;
  • goed slapen;
  • beter met stress omgaan;
  • je goed kunnen concentreren:
  • zonder faalangst leven;
  • moeiteloos jezelf zijn;
  • jezelf beter begrijpen en daar makkelijk met anderen over kunnen praten;
  • meer regie hebben over wat je voelt, denkt en ervaart?

dan is deze training voor jou!

 

Inhoud van de training
In de Student Empowerment training ontdek je dat je hoofd en je lichaam één zijn. Maar al te vaak zijn die twee niet met elkaar in verbinding. Daardoor is het moeilijk om jezelf te zijn, rust te vinden, met vertrouwen te leven, enzovoorts. Tijdens de training leer je hoe je de verbinding zelf herstelt. Je komt erachter welke rol emoties hebben en hoe je deze bijstuurt. Daardoor kom je in je kracht.
Je krijgt allerlei technieken voor zelfcoaching, zodat je ook in de toekomst veel zelf gaat oplossen.

Dag 1: je lijf als instrument voor zelfcoaching
Dag 2: de bestuurder: wat doet je hoofd allemaal?
Dag 3: patronen herkennen en oplossen
Dag 4: beter bij jezelf blijven
Dag 5: jouw unieke gebruiksaanwijzing

Werkwijze
We werken ervaringsgericht met oefeningen en korte theoretische uitleg. Zodat je zelf ontdekt hoe jij informatie verwerkt en hoe je dingen in jezelf kunt oplossen. Jouw persoonlijke vragen zodat je direct toepasbare oplossingen vind je dagelijks leven.
Je krijgt een logboekje, waarin je je eigen ontdekkingen en vorderingen bijhoudt.
Na elke trainingsdag krijg je huiswerkoefeningen mee.

De training begint met een introductiedag. Een dag om kennis te maken met elkaar, met de trainers èn om te kijken of deze training voor jou de juiste stap is. Daarna volgen 5 dagen intensieve training. De dagen vinden plaats op zaterdagen, zodat je geen college of werkgroep hoeft te missen. Tussen de trainingsdagen zitten 3-4 weken om te verwerken wat je hebt geleerd en te oefenen aan de hand van de huiswerkopdrachten die je na iedere trainingsdag meekrijgt.
Er doen minimaal 6 en maximaal 12 studenten meer aan deze training.

Trainers
Ik geef deze training samen met Ans Tros, directeur en oprichter van SchoolvoorCoaching.

Ans Tros: Ik ben gefascineerd door het thema zelfcoaching. Mijn motto is: ‘waarom moeilijk doen als het gemakkelijker kan!’ Met meer kennis van de werking van je brein en de werking van je onbewuste geest ga je je leven beter bijsturen. Via simpele oefeningen zijn je dagelijks leven en relaties op een positieve wijze te beïnvloeden. Ik ben onder meer auteur van Leiderschap door (zelf)coaching en creatief directeur en oprichter van SchoolvoorCoaching. Daarnaast ben ik trainer en opgeleid als psycholoog. Ik ben tevens actief binnen de stichting HeartNav, waarin we voor en door hoog gevoelige jongeren informatie bieden om je eigen gebruiksaanwijzing en talenten beter te leren kennen.

Over mijzelf: Ik werk al jaren als coach en trainer en heb al veel jonge mensen begeleid. Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om niet je zelf te durven zijn, hoe je jezelf kwijtraakt in het overleven. Hoe je dan gaat leven vanuit verdedigingsmechanismen omdat je angst of onmacht groter is dan je vertrouwen. Inmiddels leef ik vanuit vertrouwen in mezelf en ben ik steeds (meer) mezelf zijn in alle situaties. Dat wil ik jou ook graag brengen. Ik werk voor mezelf vanuit mijn coachpraktijk Spirit in Sense en als trainer bij Gewoon Bewust (www.gewoonbewust.nl)

Data
Informatiedag: Zaterdag 2 december 2017
Trainingsdagen: 27 januari, 17 februari, 17 maart, 14 april, 12 mei.

Tijd: elke dag van 10.00-17.00 uur
Plaats: Nude 54E, 6702 DN Wageningen.
Investering: Deelnemen aan de introductiedag kost € 15,- contant. Voor de 5-daagse training betaal je € 65,- per dag (inclusief koffie/thee). Voor de lunch zorg je zelf.
Aanmelden informatiedag: klik op deze link