Tarieven en voorwaarden

Om het overzichtelijk te maken vind je hieronder alle tarieven en de voorwaarden.

Tarieven

Individuele sessie particulier  €90,-  per uur incl btw
Individuele telefonisch/skype sessie particulier  €15,- per 10 minuten incl btw
Individueel traject 5 sessies particulier  €500,- voor hele traject incl btw
Sessie relatietherapie particulier  €150,- per uur  incl btw
Ondernemerscoaching/organisaties  €125 – €150 per uur excl btw
Individuele telefonische/skype sessie zzp/organisatie  €21,- per 10 minuten excl btw
Overige vormen  Je ontvangt een aanbod op maat
Trainingen/workshops  Prijs staat vermeld bij activiteit

 

Voor studenten en minima is het eventueel mogelijk om andere afspraken te maken ten aanzien van de  financiële vergoeding voor een sessie. 

Voorwaarden

Sessies
Aanmelden voor een kennismaking of eerste sessie doe je door het contactformulier in te vullen. Verdere afspraken kunnen gewoon telefonisch worden gemaakt.

Je afspraak is definitief als je een bevestiging hebt ontvangen.

Na een sessie ontvang je de factuur per mail. Deze dient binnen 14 dagen te zijn betaald. Heb je eerder een volgende sessie wil je dan de factuur voor deze nieuwe sessie betalen?

Bij een individueel traject krijg je een factuur voor het hele traject vóór de start. Je dient de factuur ook voor aanvang te hebben betaald, tenzij we anders hebben afgesproken.

Trainingen/workshops
Bij open trainingen en workshops geldt dat de genoemde prijs voor particulieren inclusief btw is en voor zzp/organisaties exclusief btw.

Voor open trainingen en workshops ontvang je bij de bevestiging ook de factuur. Uiterlijk 2 weken voor de start van de workshop of training dien je de factuur te hebben betaald.

Indien je deelneemt aan langduriger trainingen kun je eventueel in overleg de factuur in 3 delen te betalen. Hiervoor wordt bij de eerste deelfactuur €25 extra voor  kosten in rekening gebracht.

Je verbind je aan het deelnemen aan de hele training/cursus. In financiële zin betekent dit dat je voor de hele cursus betaalt, ook al kun je een dag niet of zou je tussentijds stoppen.
Dit staat los van je betaalwijze, dus ook als je in delen betaalt, betaal je het hele bedrag.

Afmelden
Een afspraak voor een individuele sessie mag je telefonisch of via een appje doen.
Afmelden voor een training of workshop doe je met een mailtje.

Een afspraak voor een individuele sessie kun je tot 24 uur van te voren afzeggen. Daarna wordt 1 uur in rekening gebracht.

Voor een training of workshop kun je je kosteloos afmelden tot 14 dagen voor aanvang van de workshop of training. Bij afmelden binnen 14 dagen voor aanvang doch niet later dan 7 dagen voor de start betaal je 50% van de kosten. Bij afmelding korter dan 7 dagen voor start van de workshop of training ben je het gehele bedrag verschuldigd.
Bij afmelding na aanvang van de training ben je het gehele bedrag verschuldigd.