Welke frequentie kies jij?

Gister had ik een droom: ik zat in een gezellige kamer en tegenover mij zat een lieve man, mijn nieuwe lief. Blond haar, een baard, beetje stevig, lieve ogen en vooral een heldere lach. Er zat nog iemand bij, maar ik herinner me niet meer wie dat was. Ik keek de man aan en zo af en toe stond ik op en gaf ik hem een aai over zijn bol, knuffelden we even. Ik moest er om gniffelen dat ik weer eens iemand kon aaien en knuffelen, gewoon in het voorbij gaan, tijdens het samen zijn. Hij keek mij aan met een blije lach op zijn gezicht. En lachte omdat ik gniffelde om mezelf.

Na die droom werd ik wakker en ging ik de stad in. Ik had opeens het gevoel dat het allemaal wel goed zou komen in mijn leven. Ik voelde me blij, lichter en tevreden. En ik wist dat dit echt in de nabije toekomst was. Maar toch kon ik het gevoel niet helemaal pakken, niet echt beleven. Het voelde zeg maar bevreemdend. Ik realiseerde me dat ik een soort van gesplitst was: het ene deel van mij voelde zich in deze tijd van mijn leven en het andere deel in die nabije toekomst. Dus ik wist zeker dat het goed zou komen, maar tegelijkertijd voelde ik me ook down, somber en net zoals het weer: regenachtig.
Het gevoel van 2 deling was helemaal niet fijn. Mijn lichaam reageerde er ook op. Ik was wat misselijk en niet gegrond in mijn lichaam.
Ik werkte er aan maar kreeg de tweedeling niet opgelost. Ik bedacht: ik ben bezig  met een proces om op hele andere lagen te gaan waarnemen en dus ook anders te gaan leven. Ik weet dat het de bedoeling is dat ik alles wat ik weet en ervaar meer en meer ga delen met mensen. Op een nieuwe manier. En dat terwijl ik geen idee heb hoe dat er uit zal gaan zien! En dat dus deze splitsing in mezelf er vast mee te maken heeft!
Toen kon ik er wel aan werken. Ik voelde de angst van iemand in mij en heb dat voor me neergezet. Ik zag van wie het was en kon het toen laten oplossen omdat ik het niet meer nodig heb.

Toen ik thuis kwam las ik een toelichting op de huidige energetische situatie. En toen viel er minstens één kwartje ;).
Dit is wat ik las: “In de komende maanden gaan de energieën van 3D, 4D, 5D en hogere frequenties zich afsplitsen. Er zijn vele universa met veel informatie en frequenties. We zitten nu aan het begin van dit proces. We krijgen steeds duidelijker te zien en ervaren hoe iedere frequentie voelt. En het is de bedoeling dat wij zelf bewust gaan kiezen in welke dimensie én in welke frequentie binnen die dimensie we onze realiteit creëren en gaan leven. Als je kiest en vervolgens tijd neemt om te observeren zul je precies kunnen zien wat niet meer past voor jou in de hogere frequentie. Observeren vraagt natuurlijk dat je aanwezig bent in jezelf en dat je je niet laat meeslepen in de gekte van de buitenwereld. Het kan zijn dat je ego wat harder van zich laat horen omdat het niet wil oplossen, maar met liefde wil worden geïntegreerd in je zijn. “

Alles wat niet meer past bij je ziel en Godzelf zal zich laten zien en daarvan kun jij beslissen of je het wilt laten gaan. Hetzelfde geldt voor de omstandigheden waarin je leeft, de mensen met wie je omgaat. Voel en kijk wie en wat werkelijk bij je past en maak je keuzes vanuit je innerlijk weten. Ongeacht de consequenties. Want de liefde voor jezelf is nu de allerbelangrijkste!
En als je kiest voor wat bij jou past, werkelijk en ten diepste, dan volgt vanzelf de nieuwe open deur, het raam dat open gaat, de nieuwe informatie, de nieuwe mensen, nieuw werk, enzovoorts, op je pad.

Wil je nog meer lezen over deze veranderingen? Kijk dan hier.

Ik heb er van geleerd dat ik bezig ben met een ontdekkingstocht: een tocht die leidt naar nog meer mezelf zijn, zonder vrees voor wat anderen er van vinden. En ook naar wie ik ben en kan zijn in deze wereld. Mijn missie helemaal vormgeven zoals deze nu kan zijn. Nieuwe aarde, nieuwe tijd, nieuwe vormen ook in en voor mij.
Verhalen vertellen op mijn manier in mijn woorden, kennis en informatie delen op mijn manier en in mijn woorden, de nieuwe tools die er ontstaan toepassen op mijn manier en in mijn woorden, liefhebben op mijn manier.

Tegelijkertijd vraagt het proces best veel van mijn lichaam dat, met de verhoging van de frequentie, zich tot op celniveau aan het aanpassen is. Terwijl het tegelijkertijd ook nog aan het herstellen is van de impact van 5 jaar zwerven! Het vraagt veel geduld van mij ;). Het betekent namelijk dat ik af en toe en soms zelfs regelmatig even “uit” ga, ik heb zo’n hoofdpijn of voel me zo beroerd, dat ik niets anders kan dan in bed gaan liggen.
En als ik me daar aan overgeef, komt er al snel weer nieuwe informatie om mezelf te helen daar waar blokkades zichtbaar worden. Mijn meditaties zijn al lang niet meer zo diep en vooral zo verhelderend geweest!
In dit proces ontstaan er nieuwe manieren om inzicht te krijgen, informatie uit het onderbewuste op te halen én mezelf te helen. Zo mooi! En ze werken allemaal diep, snel en aangepast aan ieders eigen manier. En ik geniet ervan om hier van te delen met anderen, zo ook zeker met jou!

Dus ben je nieuwsgierig, geïnteresseerd of geraakt door dit verhaal en wil je zelf ook verder, maar weet je niet precies hoe? Bel me dan!

Liefs Gemma