Ik ben Gemma van der Krogt
Ik werk al jaren als coach. Ik gebruik mijn intuïtie in alle aspecten van mijn leven, dus ook in mijn werk. Al op jonge leeftijd had ik door dat mensen zich niet bewust zijn van wat er onder hun gedrag zit. Ik voelde dat onbewuste wèl en ging mensen “helpen” om bewust te worden. Het duurde even voordat ik de juiste manier vond om dat effectief te doen ;).
Mijn weg daarheen verliep van HR manager, via interimmanager, adviseur werving&selectie, directeur, organisatieadviseur, trainer, naar therapeut en coach. Tijdens deze weg heb ik heel veel geleerd over mezelf en over hoe mensen in elkaar zitten. Hoe je als mens jezelf soms kwijt raakt in het overleven. Hoe je dan gaat leven vanuit verdedigingsmechanismen of delen van jezelf achter sluiers plaatst, in plaats van te leven vanuit wie je van binnen echt bent.

Mijn eigen werk- en (levens)ervaringen zijn de inspiratiebron voor de instrumenten die ik gebruik in mijn begeleiding.
Ik ben in mijn begeleiding helder, zie en voel veel van wat bewust mag worden en deel dat met je. Ik ben waar nodig neutraal, liefdevol of confronterend.  Door me af te stemmen op jouw velden krijg je dan precies wat je nodig hebt in je proces….. ook al is dat wellicht niet altijd wat jij denkt dat je nodig hebt ;).

In organisatie- en team vraagstukken heb ik snel een helder inzicht in de dieperliggende oorzaken van problemen. Deze weet ik ook goed te verwoorden en de manier waarop brengt mensen in organisaties weer in beweging.