Zonnewende 21 juni en wat je er van voelt

 

Gemma , 22 juni 2015

Ik merk de laatste paar dagen veel onrust in mijn lichaam en eigenlijk in mijn hele systeem. Vooral vannacht was het heel sterk te merken.

Misschien heb jij hetzelfde?

Ook heb ik het gevoel dat oude blokkades terug lijken te komen. Eigenlijk “weet” ik dat dit niet zo is… maar toch ervaar ik ze vooral in mijn fysieke lijf. En daarmee zou het zomaar kunnen dat ik ze ook weer toesta in de creatie van mijn wereld. Dus dat ze zichtbaar worden in mijn dagelijkse bestaan. Zo voelde ik vannacht veel stress, is er weer een (weliswaar kleine) angst dat ik niet genoeg werk heb, dat werk niet moeiteloos gaat, dat er toch geen nieuw huis komt nu ik hier weer weg mag…. enz.

Ik sprak Kim vanmorgen en ook zij voelde zich niet fijn en onrustig. Zij weet het in eerste instantie aan de nieuwe opleiding tot coach voor professionals die zij volgt.
Maar toen we elkaar spraken bleken we hetzelfde te ervaren.
Dus ben ik even op zoek gegaan en vond op de site van Celia Fenn weer een voor mij passende uitleg. Wellicht heb je er iets aan voor jezelf.

Celia Fenn schrijft over de veranderingen die het gevolg zijn van de zonnewende op 21 juni (gister dus):

“Ten aanzien van het fysieke lichaam kun je op alle niveaus krachtige en waarneembare effecten ervaren. Alle fysieke plekken waar de trilling nog laag is zullen worden aangeraakt. Want het lichaam gaat vanzelf aan het werk om de lagere trilling te verwijderen en deze te verfijnen (te verhogen eigenlijk). Veel mensen zullen dit merken in hun spijsvertering. Een gebied waar lage trillingen nog veel voorkomen omdat mensen vaak eten zonder bewust te zijn van wat ze aan het doen zijn.

Op emotioneel en mentaal vlak worden alle lage frequente angsten losgewoeld en losgelaten. Daarna worden ze vervangen door een energie van een hogere trilling. Dit kan leiden tot een toename van stress en angst. En ook tijdelijk tot een overactieve mentale en/of emotionele energie die oude patronen voelbaar maakt, terwijl ze worden getransformeerd in een hogere trilling. Houd dus niet vast in dat wat losgelaten mag worden.

Hoe meer je probeert vast te houden, hoe moeilijker het wordt om vooruit te gaan op je pad. Laat met gratie en dankbaarheid los en geef je Hoger Zelf de ruimte om je verder te leiden naar de nieuwe frequenties en een nieuwe versie van jezelf.

Voor wat betreft de Aarde: de intense trillingsveranderingen veroorzaken ook veel beweging en verstoring in het weer en globale weerpatronen. In de Pacific “Ring of Fire” en andere plekken is een toenemende intensiteit waar te nemen in vulkanische activiteiten en aardbevingen. Daarmee is de aarde ook bezig om de hogere frequenties toe te laten. Het schoonmaakwerk van water en vuur is goed waarneembaar in deze periode.”

Ik hoop dat dit jou ook helpt om te accepteren wat er gebeurt, om los te laten dat je er meteen iets mee moet. Mij heeft het al geholpen dit te lezen.
Je kunt je Hoger Zelf vragen om je te begeleiden in het omzetten van de lage trilling in je lijf naar een hogere op een zachte, liefdevolle en moeiteloze manier.

Meer lezen? Klik dan hier.